Nieuw: Liggende Video’s ‘bespaar € 100 per object’

Huis op Social breidt uit met liggende video’s, specifiek ontworpen voor makelaars die hun woningaanbod willen versterken op websites en Funda. Deze functie, direct beschikbaar voor alle gebruikers, maakt het mogelijk om snel en goedkoop kwalitatieve video’s te produceren.

Met de introductie van liggende video’s biedt Huis op Social nu een volledig pakket aan videoformaten, afgestemd op de behoeften van de online vastgoedmarkt en sociale media. Dit alles tegen een fractie van de kosten van traditionele methoden.

Over Huis op Social

Huis op Social is de voorkeurstool voor makelaars om in korte tijd aantrekkelijke videocontent te maken voor platforms zoals TikTok, Instagram en YouTube. Met onze AI-gestuurde tool creëer je effectieve video’s die je aanbod laten opvallen.

Probeer het nu

Start met het verbeteren van je online vastgoedaanbod. Probeer Huis op Social 7 dagen gratis en ervaar hoe je met minimale moeite maximale impact maakt. Abonnementen beginnen bij €29 per maand voor 10 video’s, met de flexibiliteit om maandelijks op te zeggen. Maak vandaag nog jouw makelaarsvideo’s met Huis op Social.


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *